Íratkozzon fel hírlevelünkre!
Mehet!
Csatlakozzon

Fashion Hotels

  • Fashion Hotels
  • Fashion Hotels
  • Fashion Hotels
  • Fashion Hotels
  • Fashion Hotels
  • Fashion Hotels
  • Fashion Hotels
  • Fashion Hotels

I Love Budapest

I Love Budapest

Budapest Kártya vásárlás...
Városnéző programok foglalása...
Budapesti nevezetességek listája...
Budapesti események listája...

Bővebben »

Autóbérlés

Autóbérlés

Magas minőség, kedvező árak - bérautó foglalás diszkont áron!
Foglalja le most bérautóját online, sorbanállás nélkül!

Bővebben »

Valuta váltó

Fashion Hotels

0 1 2 3


A Fashion Hotels márkanévvel fémjelzett négycsillagos szállodáink egyedi belsőépítészeti kidolgozásokkal és hangulatvilággal, valamint a kor legmodernebb technikai felszereltségével új színfoltot jelentenek a budapesti szálláskínálatban.

 

Atrium Fashion Hotel

A különleges hangulatú, ultra-modern szállodai szolgáltatásokat és stílusos belsőépítészeti megoldásokat felvonultató szálloda a Blaha Lujza tér közelében található a piros (M2) metró vonalán. 

Bővebben »


Estilo Fashion Hotel

estilo_fashion_hotel

A 2012-ben nyílt Váci utcai 4 csillagos Fashion Hotel 70 stílusosan berendezett szobával és ultra-modern konferencia szolgáltatásokkal áll vendégei rendelkezésére.

 

Bővebben »


Buda Castle Fashion Hotel

buda_castle_hotel_budapest

Az elegáns 4 csillagos superior kategóriájú szálloda, mely tökéletes helyen, a híres Királyi Palota szomszédságban található, a történelmi környezet hangulatát a legmodernebb kényelemmel ötvözi.


Bővebben »


La Prima Fashion Hotel Budapest

Tökéletes városközponti elhelyezkedésű, stílusos építészeti megoldásokkal kivitelezett szálloda, mely a legmodernebb konferenciaszolgáltatásokkal, étteremmel és fitness szalonnal várja vendégeit.
 

Bővebben »


La Prima Fashion Hotel Vienna

A Mellow Mood Group első külföldi szállodája Bécsben nyitotta meg kapuit 2012-ben. A Fashion Hotelnek egy elegáns épület ad majd otthont, melyben 49 kényelmes szoba és egy modern konferencia részleg kerül kialakításra.

Bővebben »


Mirage Fashion Hotel

Az elegáns, 4 csillagos superior Mirage Fashion Hotel 2012-ben nyitotta meg kapuit egy 19. században épült bájos villában. Az eklektikus stílusú épület rekonstrukciója során egy impozáns kupolával bővült...Bővebben »