Inscription à notre Newsletter
Envoyer!
Nous joindre

Mellow Mood Hotels

 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels Főoldali
 • Mellow Mood Hotels Főoldali
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mirage Fashion Hotel

I Love Budapest

I Love Budapest

Acheter une Carte Budapest...
Programmes de visites touristiques...
Liste des curiosités de Budapest...
Liste d’événements à Budapest...
 

PLUS »

Location de voiture

Location de voiture

Haute qualité, prix favorables – location de voiture à prix discount !
Réserver votre voiture en ligne maintenant, sans faire la queue !
 

PLUS »

Convertisseur de devises

Média Megjelenések

Sameer Hamdan és Zuhair Awad - Budapest

Zuhair Awad és Sameer Hamdan 5 csillagos álma, a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace 2011 nyár végén nyitja meg kapuit

 

Sameer Hamdan és Zuhair Awad, ’Az év turisztikai befektetője 2010’ díj nyertesei újabb álmukat valósítják meg Budapesten. A különleges Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace 2011 nyár végén nyílik meg Budapest egyik történelmi épületében, az 1900-ban épült Klotild Palotában.

 

 

A Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace a világhírű Buddha-Bar Hotels & Resorts és a WorldHotels ’Deluxe Collection’ tagjaként igazi gyöngyszeme lesz Budapestnek. A szálloda Budapest szívében az Erzsébet híd pesti hídfőjénél nyitja meg kapuit 2011 nyár végén a Zuhair Awad és Sameer Hamdan vezetésével működő Mellow Mood Hotels üzemeltetésében. A cégcsoport ügyvezető igazgatói az épület adottságait a legoptimálisabb módon használták ki, a szobák és szolgáltatások kialakításánál minden igényt figyelembe vettek egy budapesti luxus szállodai tartózkodáshoz. Ennek köszönhetően a szállodában 6-féle szoba kategória és lakosztály típus található, köztük olyan különleges lakosztályok is, mint a Toronylakosztály, Nagy Sarok Lakosztály, a Spa Lakosztály, valamint a meditációs sarokkal felszerelt Buddha Lakosztályok. Leendő vendégeik maximális kényelme érdekében Sameer Hamdan és Zuhair Awad a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace-ban többszintes lakosztályokat is kialakíttatott. A szálloda első mintaszobái hamarosan el is készülnek.

 

A világon Prága után másodikként Budapesten nyílik Buddha-Bar Hotel, melyben helyet kap a Buddha-Bar Lounge és Étterem, 700 m2-en és 2 szinten. Az étterem különlegessége lesz a monumentális Buddha szobor, valamint a kiváló ázsiai konyha és esténként élő DJ zenével várja a vendégeket vagy a privát rendezvények szervezőit. Az. Az egyedi éjszakai szórakozás kedvelőinek érdemes lesz meglátogatni a Klotild Lounge-t, melynek különlegessége, hogy a Klotild Palota tetőterében, az üvegtető alatt élvezhetik Budapest fényeit és a bár specialitásait. Az extravagáns étterem mellett az 5-csillagos luxusszálloda Lobby Bárral, a Siddharta Café-val, valamint a Buddhattitude Spa-val kényezteti majd Budapestre érkező vendégeit. Azt az egyedülállóan magával ragadó hangulatvilágot és életstílust, amely Sameer Hamdan és Zuhair Awad álmait beteljesíti, s amely jellemző a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace-ra, csak akkor érezheti át igazán, ha személyesen kerül kapcsolatba vele. Hagyja magát megérinteni a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace hangulata által, mert amit nyújt az nem csak egy újabb szálloda, az életstílus.

 

További cikkek:

 

 

„Szálljon meg stílusosan” Zuhair Awad és Sameer Hamdan budapesti 4-csillagos Fashion Hoteleiben.

 

Az 1997-ben Sameer Hamdan és Zuhair Awad által alapított Mellow Mood Hotels egyik kiemelt márkája a Fashion Hotelek. Az elegáns és stílusos szállodák ezen csoportja új irányzatot képvisel a 4-csillagos szállodák piacán Budapesten.

 

Bővebben

 

 

Sameer Hamdan és Zuhair Awad vehették át az „Év turisztikai befektetői 2010” díjat


A 2010-es év nehézségei ellenére, a Mellow Mood Group mégis újabb sikeres befektetéseket tudhat maga mögött. Egyik leghangsúlyosabb szállodai márkája, a 4 csillagos Fashion Hotels brand két új elegáns szállodával bővült az elmúlt évben, a Budapest központjában május 15-én megnyíló Alta Moda Fashion Hotellel és a Cosmo Fashion Hotellel.

 

Bővebben