Íratkozzon fel hírlevelünkre!
Mehet!
Csatlakozzon

Mellow Mood Hotels

 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels Főoldali
 • Mellow Mood Hotels Főoldali
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mirage Fashion Hotel

I Love Budapest

I Love Budapest

Budapest Kártya vásárlás...
Városnéző programok foglalása...
Budapesti nevezetességek listája...
Budapesti események listája...

Bővebben »

Autóbérlés

Autóbérlés

Magas minőség, kedvező árak - bérautó foglalás diszkont áron!
Foglalja le most bérautóját online, sorbanállás nélkül!

Bővebben »

Valuta váltó

A Mellow Mood csoport története

A Mellow Mood csoport története

A Mellow Mood Group-ot Sameer Hamdan és Zuhair Awad alapították 1997-ben.

 

A kezdetben ifjúsági szálláshelyeket és szállodákat üzemeltető vállalkozás mára különböző üzletágak komplex hálózatává nőtte ki magát. Mindamellett, hogy a Mellow Mood Group legnagyobb sikereit ma is a turizmus területén aratja, a vállalkozások köre kibővült, s a turisztikai szolgáltatások mellett saját ingatlan-beruházási és könyvelési részleget hoztunk létre. A cégcsoport növekedésével párhuzamosan az utóbbi években jelentős ingatlanfejlesztési portfoliót alakítottunk ki.

 

Az elmúlt évek szakmai tapasztalatának és fejlődésének köszönhetően a cégcsoport meghatározó szerepet tölt be a magyar turizmusban.

5 brandünk, Luxury Hotels, Fashion Hotels, Congress Hotels, City Hotels és Top Hostels fémjelzi turizmus üzletágunk egyes részlegeit.


A cégcsoport kínálatába tartozó szállodák száma folyamatosan gyarapszik, jelenleg 14 szálloda és ifjúsági szálláshely várja a vendégeket. Kifejezetten a hátizsákos turistáknak, diákkollégiumok épületeiben kialakított szezonális hosteleink a nyár folyamán, illetve a téli ünnepek alatt tartanak nyitva.


2007 márciusában megnyílt a cégcsoport első négycsillagos szállodája, az Atrium Fashion Hotel.


2008 nyarán nyitotta meg kapuit két új szállodánk, a háromcsillagos superior kategóriájú Promenade City Hotel és a négycsillagos Buda Castle Fashion Hotel. Két új szállodánk kiemelkedő színvonalát jelzi, hogy 2008-ban az "Év szállodaszobája" elismeréssel díjazták őket, valamint elnyerték a rangos Best Of Budapest kitüntetést is. 2008-ban sor került egyes létesítményeink felújítására, illetve újrabútorozására is.


A nyitások sorát követte az Expo Congress Hotel, 2009 júliusában.


A 2010-es évben nyílt meg Budapest belvárosában a háromcsillagos Cosmo City Hotel.


2011-es évben nyitotta meg kapuit a 4 csillagos La Prima Fashion Hotel Budapest

A 2012-es év különleges volt a Mellow Mood Group életében. A júniusban nyílt 4 csillagos Estilo Fashion Hotel és a cégcsoport első 5 csillagos szállodája, a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace, év végén a 4 csillagos Mirage Fashion Hotel és ősszel első külföldi szállodája Bécs központjában, a La Prima Fashion Hotel Vienna.


"Cégcsoportunk számos domain név tulajdonosa, így potenciális vendégeink különböző csatornákon keresztül is elérhetik egységeinket. Kiemelkedő figyelmet fordítunk honlapjaink optimalizálására is az online kereső rendszerekben.


Úgy gondoljuk, hogy jó eredményeink alapja a kölcsönös előnyökkel járó üzleti kapcsolat; ennek érdekében mindig örömmel fogadunk cégeinkkel, létesítményeinkkel vagy jövőbeni terveinkkel kapcsolatos bármilyen ötletet vagy javaslatot."


Tisztelettel, a Mellow Mood Group vezetősége

 

Cégfilozófia


Az utazás állandóan megújuló világában szakmailag jól képzett, nagy gyakorlattal bíró munkatársak állnak vevőink rendelkezésére, akik naprakész utazási tanácsokkal látják el ügyfeleinket.


Egyedi szálláskínálat, minőség és kényelem


Saját szálláskínálatunk Magyarországon a hostelektől az ötcsillagos luxus szállodákig terjed.
Utasaink kényelmét szolgálja, hogy akár szállodára, akár ifjúsági szállásra van szükségük, a foglalást on-line intézhetik hoteleink saját honlapján, illetve a www.mellowmood.hu oldalon.


Vezetőség

 

Cégkatalógus