Iscrivetevi alla nostra newsletter
Invia
Per associarsi

Mellow Mood Hotels

 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels Főoldali
 • Mellow Mood Hotels Főoldali
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mirage Fashion Hotel

I love Budapest

I love Budapest

Acquisto Carta Budapest...
Prenotazione visite guidate...
Dei luoghi d’interesse a Budapest...
Degli eventi a Budapest...
 

Di più »

Autonoleggio

Autonoleggio

Alta qualità, prezzi ragionevoli – auto a noleggio a prezzi discount!
Prenotate online la vostra macchina a noleggio senza fare la fila!

Di più »

Cambio valuta

Háznéző: Teret a trendeknek

Háznéző: Teret a trendeknek

Dátum: 2007. 11. 01.
Forrás: Turizmus Panoráma

A Mellow Mood Group idén márciusban nyitotta meg első négycsillagos házát. A Fashion Hotels-brand első tagját trendi belsőépítészeti megoldásai, egyedi színvilága és kényelmi szolgáltatásai teszik figyelemre méltóvá.
 

 

 

Elhelyezkedés:

A szálloda a Népszínház és a Csokonai utca találkozásánál fekszik, a Blaha Lujza téri nyüzsgéstől egy percnyi sétára. A város bármely pontjáról gyorsan megközelíthető, eléréséhez a közeli metróállomás, több busz- és villamosvonal biztosít kiváló tömegközlekedési kapcsolatot. Az autóval érkezők a közeli, őrzött parkolókban hagyhatják járműveiket.

 

Épület:


A szállodát egy több mint 100 éves, hagyományos, félgangos pesti bérház átalakításával hozták létre. Az építészek a falak között az épület eredeti hangulatát megtartva, színeiben és belső formájában is egyedi lifestyle-hotelt hoztak létre. A recepciós pulthoz lépő vendégek tekintetét azonnal magához vonzzák az impozáns belmagasságú átriumban elhelyezett látványelemek, a hotel belső színvilágát is meghatározó világoszöld inga és óra.. A belső tér természetes megvilágításáról elegáns üvegtető gondoskodik. A szobák öt szinten, kétoldalt futnak körbe, egy oldalon pedig a közlekedők találhatók. A tág térélményt adó fehér felületeket kontrasztos kék és zöld színek dobják fel. Az emeletekre üvegfalú panorámalift szállítja a vendégeket. A szálloda egész területe akadálymentesen közlekedhető.

 

Szobák:


Az öt szinten elhelyezkedő, 20-24 négyzetméteres szobák az utcafrontra vagy az átriumra nyílnak. A forgalom zajának kiszűréséről hangszigetelt ablakok gondoskodnak. Az 57, közel fele-fele arányban kétágyas, illetve franciaágyas egységből 8 szoba egybenyitható, kettőt pedig a mozgáskorlátozottak igényeinek megfelelően alakítottak ki. A lakóegységek légkondicionáltak, többségükben nemdohányzók, egy részük pótágyazható.

 

A közösségi tereket meghatározó kék és zöld szín a szobákon is végigvonul, melyhez jól illeszkednek a finom, angolszász textíliák. A szobákban a telefon, a minibár mellett LCD-képernyős televízió, vezeték nélküli internet, laptop méretű széf, tea- és kávéfőző található, s alaptartozék a hajszárító is a részben kádas, részben zuhanyzós, drapp színvilágú fürdőszobákban. A modern üzleti szállodákban megszokott módon a világhálón való barangolásra a televíziókészülék is alkalmas.

 

 

Vendéglátás:


A házban hideg és meleg ételeket egyaránt tartalmazó, gazdag büféreggelit szolgálnak fel. Helyszínéül a közel 50 személyes, snackeket és süteményeket is kínáló Atrium Cafe & Bar szolgál, ahol napközben és esténként akár üzleti megbeszéléseket is le lehet bonyolítani.

 

 

Egyéb szolgáltatások:


Az elsősorban az üzleti utazókra és szabadidős turistákra fókuszáló ház tipikus városi szálloda. Az egész házban elérhető wireless kapcsolat ingyenes internetezési lehetőséget biztosít. A kisebb, tíz fős tárgyalót a vendégek üzleti megbeszéléseikhez ingyenesen használhatják. A 24 órában működő recepció munkatársai a vendégek programjainak szervezésében is segítséget nyújtanak.

 

 

Értékesítés:


Elsősorban az internetes csatornákra fókuszálnak, emellett jó kapcsolatot ápolnak a corporate partnerekkel és az utazási irodákkal egyaránt. A vendégek nagy része külföldről, elsősorban Nagy-Britanniából, Német-, Spanyol-, Olaszországból, illetve Skandináviából érkezik. Ahogy a ház igazgatója, Schwindt Andrea fogalmazott: az újszerű és izgalmas dizájn eladja a házat, mely a nyitást követő első hónapokban is csaknem 70 százalékos kihasználtsággal működött.

 


Menedzsment:

 

A szálloda igazgatója, az idegenforgalmi és szállodaipari közgazdász végzettséggel rendelkező Schwindt Andrea több éve dolgozik a cég kötelékében. A Baross City Hotel igazgatójaként 2000 óta tevékenykedik, emellett az Atrium Fashion Hotel igazgatói feladatkörét is ellátja. Az értékesítésért Márkus Annabella felel, a marketingtevékenység a Mellow Mood Group központjában zajlik.