Íratkozzon fel hírlevelünkre!
Mehet!
Csatlakozzon

Mellow Mood Hotels

 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels Főoldali
 • Mellow Mood Hotels Főoldali
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mirage Fashion Hotel

I Love Budapest

I Love Budapest

Budapest Kártya vásárlás...
Városnéző programok foglalása...
Budapesti nevezetességek listája...
Budapesti események listája...

Bővebben »

Autóbérlés

Autóbérlés

Magas minőség, kedvező árak - bérautó foglalás diszkont áron!
Foglalja le most bérautóját online, sorbanállás nélkül!

Bővebben »

Valuta váltó

BUDA CASTLE FASHION HOTEL****

BUDA CASTLE FASHION HOTEL****

Dátum: 2009. 02. 01.
Forrás: Turizmus Panoráma

ELHELYEZKEDÉS: A Mellow Mood Group 2008. augusztus elsején megnyitott szállodája a Budai Várnegyed patinás környezetében található, elhelyezkedése a városlátogatásra, illetve hivatalos célból érkező vendégek számára önmagában is vonzerőt jelent. A belváros tömegközlekedéssel, autóval egyaránt könnyen elérhető.
 

 

ÉPÜLET: a szállodának otthont adó, külsejében teljesen a környezetéhez illeszkedő műemlék épület története egészen a XV. századig vezethető vissza. Belső kialakítása a régi és modern harmonikus egymásra találásának mintapéldája: a földszinten visszaköszönő történelmi jellegzetességeket (a korabeli boltíveket, falmaradványokat és a rendkívül vastag falakat) úgy sikerült megőrizni, hogy közben szálloda belső miliője mindenben modern és elegáns. A belső terekben két szín, a sok esetben egymással feleselő bézs és a sötétbarna uralkodik, a berendezés minden egyes elemét kifejezetten a szálloda számára tervezték, közülük több a közösségi terekben és szobákban egyaránt visszaköszönt. A teljes épület nemdohányzó. A ház igazgatója szerint ”az egyedi megoldásokkal előrukkoló kreatív belsőépítészet fontos összetevője a szálloda sikerének”. Mindezek alapján érthető, hogy miért nyerte el a Buda Castle Fashion Hotel az ”Év szállodaszobája” kitüntető címet 2008-ban a négycsillagos kategóriában.

 

SZOBÁK: Három szinten összesen 25 szobát alakítottak ki, minden szinten más, egyes elemeiben mégis ismétlődő dizájnnal. A szálláshely kis mérete ellenére háromféle szobatípust kínál, a legkisebb szuperior szobák is közel 35 négyzetméteresek, a junior suit-ek és nagy lakosztályok még nagyobb alapterületűek. A két magasabb kategóriában a szolgáltatások is gazdagabbak, fürdőköpeny és papucs mellett ásványvíz és gyümölcsbekészítés várja a vendégeket, korai bejelentkezésre, késői kijelentkezésre is van lehetőségük. A tetőtéren kialakított lakóegységekből négy úgynevezett duplex, kétszintes szoba, lent a nappalival, fent pedig a hálószobával. A kényelmes, tágas szobák egyénileg szabályozható légkondicionálással, ingyenes vezeték nélküli internethozzáféréssel, elektromos csatlakozóval is ellátott, lap-top méretű széffel rendelkeznek, az LCD televíziokon 16 műholdas csatorna nézhető. A fürdőszobák kádasak, legnagyobb részük bidével is felszerelt. A pótágyazható szobák mindegyikében két teljes értékű fekhelyet biztosító kanapét helyeztek el. A szobák egy része összenyitható, ami nagyfokú kombinálhatóságot ad.

 

KÁVÉZÓ, BÁR: A szálloda bárjaamely a belső udvaron egy tetszetős, modern üvegfalú épületszárnyban kapott otthontmultifunkcionális helyiség, mely egyben lobbyként és reggelizőként is szolgál. Szinte egész nap nyitva tart, a gondozott belső udvarban terasz növeli kapacitását. A polcairól leemelhető könyvek, folyóiratok még otthonosabbá varázsolják hangulatát. A ház saját étteremmel nem rendelkezik, de pár száz méteres távolságban több színvonalas étterem és kávéház található.

 

EGYÉB SZOLGÁLTATÁS: Különleges rendezvényeknek adhat egyedi hangulatú otthont a jövőben az épület alatt húzódó, kettős belmagasságú történelmi pince.

 

MENEDZSMENT: A ház igazgatója Gaál Miklós, aki a Buda Castle mellett a Mellow Mood Group másik négycsillagos szállodáját, az Átrium Fashion hotelt is igazgatja.

 

2009.február-Turizmus Panoráma
Buda Castle Fashion Hotel