MeldenSiesichfürunseren Newsletter
Weiter!
Beitreten

Mellow Mood Hotels

 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels Főoldali
 • Mellow Mood Hotels Főoldali
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mirage Fashion Hotel

I Love Budapest

I Love Budapest

Kaufen Sie Budapest Karte
Buchen Sie Sightseeing-Touren
Liste die Sehenswürdigkeiten
Liste die Veranstaltungen

 

MEHR »

Car Rental

Car Rental

Hohe Qualität, günstige PreiseMietwagen Reservierungzugünstigen Preisen!
Buchen Sie Ihren Mietwagen online, ohne Wartezeiten!

 

Mehr »

Geldwechsel

BUDAPEST EXPO CONGRESS HOTEL

BUDAPEST EXPO CONGRESS HOTEL

Dátum: 2009. 07. 01.
Forrás: Árkád Építőipari-Építészeti Lap


2009. július 24-én nyitotta meg kapuit közvetlenül a Hungexpo Budapesti Vásárközpont bejáratánál a négycsillagos Expo Congress Hotel. A fővárosiak által jól ismert toronyépület a megújulás szimbólumaként a XXI. század követelményei szerint, egyedi belsőépítészeti megoldásaival, a Dinamikus Design jegyében született újjá. A magyarországi szállodaiparban újszerű, az igényeknek és a kor követelményeinek megfelelően folyamatosan változtatható megjelenést biztosító interiőr tervezési koncepciót a fiatal magyar építész stúdió, az AMA Creation jegyzi.

 

Az épület fejlesztője és üzemeltetője, a dinamikusan fejlődő Mellow Mood Group szállodacsoport a ház teljes átépítési munkálatait 2008 novemberében kezdte meg. Az újjáépítés minden szintet érintett, egyedül az épület alapszerkezete maradt meg eredeti formájában. A ház további egy szinttel bővült, a 12. emeleten egy szekcionálható konferenciaterem, egyedülálló kilátással panoráma bár és a szálloda spa és fitness részlege került kialakításra.

 

A szálloda a Mellow Mood csoport Congress brandjéhez tartozik, így palettáján a teljes körű konferenciaszolgáltatások is megtalálhatóak. A 3 multifunkcionális konferenciaterem és a tárgyalóterem összkapacitása együttesen 280 , melyekben magas színvonalú rendezvénytechnika biztosítja szemináriumok, sajtótájékoztatók, céges rendezvények sikeres lebonyolítását.

 

Az Expo Brasserie étterem, valamint a nyári terasz reggelente gazdag büféreggelivel áll vendégei rendelkezésére, napközben pedig a hazai és nemzetközi konyha remekeit kínálja.

A szálloda 10 emeletén elhelyezkedő 160 hangulatos és tágas szoba mind stílusban, mind szolgáltatásban, de ami az üzemeltetés szempontjából talán a legfontosabb, a gazdaságossági számítások tekintetében is a legújabb trendeket követi. Már a belsőépítészeti tervezés első pillanatában fontos szempont volt a folyamatos és költség hatékony megújulás lehetőségének biztosítása, ami kulcsfontosságú a vendégszám gyarapítása és az ezzel járó pénzügyi siker szempontjából a modern szállodák számára.

 

A légkondicionált, LCD televízióval, mini bárral, széffel, internet kapcsolattal, hajszárítóval és telefonnal ellátott standard és superior szobák, valamint a mozgáskorlátozott vendégek részére kialakított nagyobb méretű, és a családosok számára rendelkezésre álló összenyitható szobák az AMA Creation terrezési koncepciója alapján úgy kerültek kialakításra, hogy az egyes vizuális kulcselemek könnyen és költséghatékonyan legyenek megváltoztathatóak. Így a szobák részleges vagy teljes redesign-ja jól kalkulálható módon az üzemeltetés szerves részévé válhat. A dinamikus design nyújtotta valódi alkalmazkodó képesség - a hagyományos szállodafenntartókkal szemben - már rövidtávon is jelentős versenyelőnyhöz juttathatja az üzemeltetőt.

 

A mai költségtakarékos gazdálkodás megfontolt és hosszútávon is fenntartható fejlődést garantáló megoldásokat követel, amelynek híján volt idáig a hazai fejlesztő környezet. A látogatókért folytatott versenyben mindinkább kitüntetett szerepe van a látható és tapintható szállodai megjelenésnek, a frissességnek és a trendek megfontolt, de következetes követésének is. "A vizuális tervezői szemlélet és a gazdasági elvárások szoros összhangjával terveztük az új Expo Congress Hotel belső tereit. Igyekeztünk a folyamatos megújulás lehetőségét már a megszületés pillanatában bemutatni a szállodának." - mondta el Horváth Ágnes az AMA Creation vezető tervezője.

 

Nagy Zoltán

 

 

Fejlesztő, üzemeltető: MELLOW MOOD GROUP

1077 Budapest, Baross tér 15.

Tel.: 06-1/413-2062, Fax:06-1/321-4851

www.mellowmoodgroup.com

 

Belsőépítészet: AMA CREATION

1026 Budapest, Pasaréti út 121-123.

Tel./Fax: 06-1/787-0548

info@amacreation.hu

www.amacreation.hu

Vezető tervező: Horváth Ágnes