Suscríbase a nuestro boletín de noticias!
Enviar!
Únese!

Mellow Mood Hotels

 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels Főoldali
 • Mellow Mood Hotels Főoldali
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mirage Fashion Hotel

I Love Budapest

I Love Budapest

Compra de Tarjeta Budapest...
Excursiónes por la ciudad ...
Curiosidades en Budapest...
Eventos en Budapest...
 

MÁS »

Alquilar coche

Alquilar coche

Alta calidad, precios razonables - Reserva de alquiler de coches por un buen precio!
Reserve su alquiler de coche online sin hacer cola!
 

MÁS »

Cambio de divisas

Nyitnikék

Nyitnikék

Dátum: 2009. 09. 21.
Forrás: Vendég & Hotel


Mindenki csodálkozva nézett ránk, amikor májusban bejelentettük, hogy júliusban megnyitjuk a Budapesti Vásárközpont bejáratánál lévő legújabb szállodánkat, a négy csillagos, 160 szobás Expo Congress Hotelt. Július 24-én valóban sor is került , és azóta soft opening módon üzemel a ház. Kiderült, a mai nehéz helyzetben kevesen hittek abban, ha valaki ma Budapesten szállodát tervez nyitniazt időben meg is valósítja. Márpedig az Expo esetében éppen ez történt.
 

 

Ahogy a „Fashion Hotels” brandjét erősítő másik két négycsillagosunk átépítése is a terveknek megfelelően zajlik. Ezért nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy 2010. február végére a nagyon elegáns, különleges Alta Moda Fashion Hotelt is a tervezett időben megnyitjuk a Nádor utcában, ahol a 114 nagyméretű szobával rendelkező házban négy rendezvényterem, business center, bár, fitness részleg, spa és étterem is helyet kap. Eredetileg itt, a CEU Közép-európai Egyetem szomszédságában irodaépület üzemelt, és épp a központi fekvés miatt- Pest üzleti- és banknegyedének szíve- miatt döntöttük úgy, hogy megvásároljuk az erősen lelakott házat, mert hisszük, hogy befektetésnek bizonyul.

 

Amint az is nyugodtan kijelenthető, hogy jövő év augusztusában Mellow Mood Group másik új négycsillagos háza, a La Prima Fashion Hotel munkálatai is befejeződnek a Pesti Barnabás utcában, és a 80 szobás, konferenciaszolgáltatással, lobbybárral, fitneszhelyiséggel és szaunával felszerelt szállodánk, benne egy kifogástalan olasz étteremmel, szintén megnyílik, és keresett lesz.

Első ötcsillagos házunk átadásátaz Erzsébet-híd lábánál lévő, egykor Klotild Palota átépítését követően a luxus kategóriát képviselő Buddha-Bar Hotel Budapestet- szintén jövő évre tervezzük, és már mi is nagyon várjuk.

 

Sokan kérdik tőlünk, miért épp most fordulunk a négy- illetve az ötcsillagos kategória, azaz a magasabb igényeket kielégítő házak felé? Pont akkor, amikor a válság miatt a vendégek inkább az alacsonyabb színvonalat, és főleg árat képviselő szállásokat keresik. A válaszunk logikus: egyrészt azért, mert hisszük, hogy egyedi tervezésű, kivitelezésű, különleges szolgáltatásokat nyújtó, minőségi szálláshelyekre igenis van és lesz Budapesten igény. Másrészt jelenleg valóban gazdasági krízishelyzet van, de már látszik az alagút vége, vagyis lassan visszatér majd az a szállásfoglalási kedv, ami korábban volt tapasztalható. Amivel viszont lehetetlenség mit kezdeni: az az egyre eldurvuló árverseny a fővárosi hotelek között. Ha egy eredetileg 200 eurós szobát ma 150-ért kínálnak, vagy a 70 eurós árat leviszik 39-re – erre is akad példa -, ahhoz nincs mit hozzátenni... Talán csak annyit, hogy Budapesten lassan ismeretlen lesz az igazi ötcsillagos, négycsillagos, háromcsillagos szállodai szobaár, ahogy Európa fontos desztinációs célpontot jelentő helyein ez joggal elvárható lenne, és akkor még nem beszéltünk a mérhetetlenül magas ÁFÁ-ról, IFÁ-ról, és más, az állam által kínált „csemegékről”, amelyek szintén alaposan megkeserítik és lehetetlenné teszik a budapesti szállodások életét.

 

Sameer Hamdan és Zuhair Awad CEO-k,

a Mellow Mood Group alapítói

 

Vendég & Hotel - 2009 Szeptember