MeldenSiesichfürunseren Newsletter
Weiter!
Beitreten

Mellow Mood Hotels

 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels Főoldali
 • Mellow Mood Hotels Főoldali
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mirage Fashion Hotel

I Love Budapest

I Love Budapest

Kaufen Sie Budapest Karte
Buchen Sie Sightseeing-Touren
Liste die Sehenswürdigkeiten
Liste die Veranstaltungen

 

MEHR »

Car Rental

Car Rental

Hohe Qualität, günstige PreiseMietwagen Reservierungzugünstigen Preisen!
Buchen Sie Ihren Mietwagen online, ohne Wartezeiten!

 

Mehr »

Geldwechsel

Megnyílt az Estilo Fashion Hotel

Megnyílt az Estilo Fashion Hotel

Dátum: 2012.09.29.

Forrás: turizmusonline.hu

 

2012. szeptember 27-én (csütörtök) este került sor a Sameer Hamdan és Zuhair Awad tulajdonában lévő Mellow Mood Hotels csoport legújabb 4-csillagos szállodája, az Estilo Fashion Hotel hivatalos megnyitó ünnepségére a Váci utca 83. szám alatt. A rendezvény fővédnöke Rogán Antal, V. kerület Belváros-Lipótváros polgármestere, valamint Zaid Naffa, Jordánia magyarországi tiszteletbeli konzulja volt.

Az Estilo Fashion Hotel 2012 nyarán nyitotta meg kapuit és a próbaüzem után most érkezett el a megfelelő alkalom a hivatalos megnyitó megrendezéséhez. A több mint 200 meghívott vendég számára a 70 szobás szálloda konferenciaterme, lobbija, valamint az épületben található mediterrán stílusú Mercatino étterem belső tere és külső terasza lett berendezve a rendezvényhez. A szervezőkhöz még az időjárás is kegyes volt.


A vendégek a szabadtéri regisztrációt követően már a lobbiba érkezve felfedezhették a Mellow Mood Hotels Fashion hoteleinek sajátosságát, az egyedi színvilágot és kialakítást. Este fél 7-kor a szálloda igazgatónője, Grundtner Ágota köszöntötte a meghívottakat, majd átadta a szót Rogán Antalnak, az V. kerület polgármesterének, aki a Mellow Mood Hotels ügyvezetőinek munkásságát méltatta, illetve Jordánia magyarországi tiszteletbeli konzuljának, Zaid Naffa úrnak, akik elismerő szavakkal díjazta az eseményt és emlékeztetett , hogy Sameer Hamdan és Zuhair Awad nemrég Magyar Köztársaság Arany Érdemkereszt Polgári Tagozata kitüntetésben részesültek. A két ügyvezető tulajdonos pedig a magyarok tehetségét és kedvességét dicsérték, valamint köszönetet mondtak munkatársaiknak az elért sikerekért. Az ünnepélyes köszöntőket követően a Sonia Produkciós Iroda modelljei a Pandora minőségi és kézzel készített sterling ezüst, valamint 14 és 18 karátos arany ékszereit viselve egy elegáns divatbemutatóval szórakoztatták a vendégeket, akik az ékszereket később a speciálisan erre az alkalomra berendezett „Pandora szobában” és a szálloda több területén elhelyezett vitrinekben közelebbről is megtekinthették. A bemutatót követően az étterem pincérei szorgalmasan jártak körbe tálcáikkal, melyeken az étterem séfjének, Ekler Viktornak remekművei sorakoztak. A sós és édes falatkák között mindenki megtalálhatta az ízlésének megfelelőt. Lehetőség nyílt a szálloda két szobájának megtekintésére is, az elsőt eredeti berendezéssel, a belsőépítész Horváth Ágnes (AMA Creation) által megálmodott Tommy Hilfiger színekkel, melyeket a Gardisette textíliái tettek teljessé, a Pandora szobában pedig különleges előadás és sok érdekes ékszer várta az érdeklődőket.

 

A vendégek a szabadtéri regisztrációt követően már a lobbiba érkezve felfedezhették a Mellow Mood Hotels Fashion hoteleinek sajátosságát, az egyedi színvilágot és kialakítást. Este fél 7-kor a szálloda igazgatónője, Grundtner Ágota köszöntötte a meghívottakat, majd átadta a szót Rogán Antalnak, az V. kerület polgármesterének, aki a Mellow Mood Hotels ügyvezetőinek munkásságát méltatta, illetve Jordánia magyarországi tiszteletbeli konzuljának, Zaid Naffa úrnak, akik elismerő szavakkal díjazta az eseményt és emlékeztetett rá, hogy Sameer Hamdan és Zuhair Awad nemrég Magyar Köztársaság Arany Érdemkereszt Polgári Tagozata kitüntetésben részesültek. A két ügyvezető tulajdonos pedig a magyarok tehetségét és kedvességét dicsérték, valamint köszönetet mondtak munkatársaiknak az elért sikerekért. Az ünnepélyes köszöntőket követően a Sonia Produkciós Iroda modelljei a Pandora minőségi és kézzel készített sterling ezüst, valamint 14 és 18 karátos arany ékszereit viselve egy elegáns divatbemutatóval szórakoztatták a vendégeket, akik az ékszereket később a speciálisan erre az alkalomra berendezett „Pandora szobában” és a szálloda több területén elhelyezett vitrinekben közelebbről is megtekinthették. A bemutatót követően az étterem pincérei szorgalmasan jártak körbe tálcáikkal, melyeken az étterem séfjének, Ekler Viktornak remekművei sorakoztak. A sós és édes falatkák között mindenki megtalálhatta az ízlésének megfelelőt. Lehetőség nyílt a szálloda két szobájának megtekintésére is, az elsőt eredeti berendezéssel, a belsőépítész Horváth Ágnes (AMA Creation) által megálmodott Tommy Hilfiger színekkel, melyeket a Gardisette textíliái tettek teljessé, a Pandora szobában pedig különleges előadás és sok érdekes ékszer várta az érdeklődőket.

 

Forrás: turizmusonline.hu