Iscrivetevi alla nostra newsletter
Invia
Per associarsi

Mellow Mood Hotels

 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels Főoldali
 • Mellow Mood Hotels Főoldali
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mirage Fashion Hotel

I love Budapest

I love Budapest

Acquisto Carta Budapest...
Prenotazione visite guidate...
Dei luoghi d’interesse a Budapest...
Degli eventi a Budapest...
 

Di più »

Autonoleggio

Autonoleggio

Alta qualità, prezzi ragionevoli – auto a noleggio a prezzi discount!
Prenotate online la vostra macchina a noleggio senza fare la fila!

Di più »

Cambio valuta

A Mellow Mood Group fejlődésének újabb mérföldköve lesz a Párizsi Udvar

A Mellow Mood Group fejlődésének újabb mérföldköve lesz a Párizsi Udvar

Dátum: 2014.05.21.

 

A Sameer Hamdan és Zuhair Awad tulajdonában lévő Mellow Mood csoport ismét bebizonyította, hogy dinamikus, fejlődőképes, fiatal és lendületes csapata képes olyan projektet hozni Budapestnek és Magyarországnak, amely egy újabb műemlék épületet óv meg az enyészettől és gyémántként adja azt vissza a fővárosnak és az V. kerületnek.

 

 

 

A Párizsi Udvar hányatott sorsú műemlék épülete egyike a főváros legszebb és legismertebb építészeti alkotásainak, amelynek állapota az elmúlt években folyamatosan hanyatlott. A Mellow Mood Group-nak sikerült olyan külföldi befektetőt találnia Ayesh-Majdi Helmi Rida személyében, aki a műemlék épület megvásárlásával lehetőséget teremtett annak megóvására. Az új tulajdonos Magyarországon folytatta egyetemi tanulmányait, de később Dubaiba költözött. Magyarországra évente többször visszatér látogatóba és mivel Budapesthez a mai napig erősen kötődik, ezért kereste a befektetési lehetőségeket. Az épülettel kapcsolatos folyamatokban kezdettől fogva szüksége volt egy helyi partnerre, akinek van tapasztalata a műemlék épületek felújításában és a projekt menedzsmentben. Amellett, hogy a Mellow Mood Group ezen területeken megfelelő tapasztalattal rendelkezik, a tulajdonosokat baráti szálak fűzik egymáshoz, így meg volt az együttműködéshez szükséges kölcsönös bizalom. Éppen ezért a menedzsment jogokkal a Mellow Mood Group rendelkezik.

 

A Budapest egyik ékkövének számító Párizsi Udvar felújítása tovább erősíti majd az V. kerület törekvését, hogy a belváros ezen részét olyan színvonalra emelje, amely a külföldi vendégek számára még vonzóbbá teszi Budapestet, növelve ezzel a város turisztikai forgalmát és bevételeit. Az épületbe tervezett szálloda, éttermek és üzletek pedig számos új munkahelyet teremtenek majd a fővárosban.

 

A Mellow Mood Hotels legutóbbi nagyszabású projektje, a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace 5-csillagos luxusszálloda, amely a gyönyörűen felújított Klotild Palotában kapott helyet, 2013. novemberében elnyerte a Best International Hotel Interior nemzetközi díjat, vagyis a legszebb szállodabelső címet. Ez a nemzetközi elismerés a bizonyíték arra, hogy egy történelmi épület megóvásával is lehet különleges értékeket létrehozni.

 

A csoport, amely már 1997 óta van jelen a budapesti szálloda- és ingatlanpiacon, portfóliója pedig 13 budapesti és egy bécsi szállodából, irodaházakból, valamint üzlethelyiségekből áll a projekt megvalósításával egy olyan szegmenst kíván megcélozni, amely eddigi tevékenységét kiegészítve teszi teljessé a cégcsoport működését.

 

 

A projekttel kapcsolatban az épület tulajdonosa folyamatosan tájékoztatja majd a közvéleményt.