Sign up to our newsletter!
Go
Join now

Mellow Mood Hotels

 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels Főoldali
 • Mellow Mood Hotels Főoldali
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mellow Mood Hotels
 • Mirage Fashion Hotel

I love Budapest

I Love Budapest

Budapest Card purchase...
City Tours booking...
Budapest Attractions...
Budapest Events...

More »

Car Rental

Car Rental

High Quality and Great Rates - Car Rental service on discount Rates!
Order your rented car now online, without having to queue!

More »

Currency Exchange

Júliusban nyílik az Expo Congress Hotel

Júliusban nyílik az Expo Congress Hotel

Dátum: 2009. 06. 08.
Forrás: BestofBudapest.com
 

Újabb taggal bővül a Mellow Mood Group szállodalánc Budapesten. A négycsillagos konferencia hotel július 24-én nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt. A csoport az eredetileg is szállodaként üzemelő toronyépületet vette meg és alakította át teljesen a Budapesti Nemzetközi Vásár főbejárata mellett.

 

Az Expo Congress Hotel épülete közvetlen a Budapesti Nemzetközi Vásár főbejárata mellett fekszik, környezetében bevásárló- és szórakoztató komplexum található. Az eredetileg szintén szállodaként üzemelő ház teljes átalakítás után kapta mai, egyedi belsőépítészeti koncepció szerinti formáját.

 

Az épületet 2007. szeptemberében vásárolta meg a Mellow Mood Group, a célból, hogy egy színvinalas konferenciaszállodát nyisson a vásárközpont szomszédságában. A ház teljes átépítési munkálatai 2008 novemberében kezdődtek meg. Az újjáépítés minden szintet érintett, egyedül az épület alapszerkezete maradt meg eredeti formájában.

A ház további egy szinttel bővült, a 12. emeleten egy szekcionálható konferenciaterem, panoráma bár és a szálloda wellness és fitness részlegét alakították ki.

 

Az átalakítás eredményeként a szálloda ma 21. századi környezetben, négycsillagos színvonalon nyújtja szállodai és konferenciaszolgáltatásait, nemcsak a kiállítások résztvevőinek, de az üzleti partnereknek, valamint a városlátogatásra érkező turistáknak egyaránt.

 

A szálloda kedvező elhelyezkedéséből adódóan is tökéletes választás a nemzetközi és hazai kiállításokhoz kapcsolódó rendezvények, egyéb konferenciák, üzleti találkozók, megbeszélések lebonyolításához. A három, összesen 250 fő befogadására alkalmas multifunkcionális konferenciaterem, köztük két szekcionálható terem, valamint tárgyaló terem a legmodernebb felszereltséggel áll rendelkezésre. A szálloda teljes területén biztosított az ingyenes WIFI kapcsolat, továbbá 2 Business Corner is szélesíti az üzleti szolgáltatások listáját.

 

A szálloda tíz emeletén található 160 hangulatos és tágas szoba egytől-egyig mind stílusban, mind szolgáltatásban a legújabb trendeket követi. A légkondicionált, LCD televízióval, mini bárral, széffel ellátott standard és superior szobák, valamint lakosztályok kényelmes tartózkodást biztosítanak. A családosok és a hosszabb időre érkező turisták számára szintenként összenyitható szobák állnak rendelkezésre.

 

A stílusos, hazai és nemzetközi konyhát kínáló Expo Brasserie étterem és terasza nyugodt környezetet biztosít egy kellemes vacsorához, vagy akár egy üzleti megbeszéléshez, csakúgy, mint a panoráma kilátást nyújtó exkluzív bár.

A pihenést a szálloda legfelső emeletén található, szaunával, gőzkabinnal, jacuzzival, pihenőtérrel és napozóterasszal rendelkező wellness részleg és modern fitnesz terem is garantálja.

 

A Mellow Mood Group életében a fejlesztések sora az Expo Congress Hotel nyitásával nem ér véget, tervei között további szállodanyitások szerepelnek. A jövő év, 2010 folyamán további három négycsillagos hotellel és az ötcsillagos Buddha Bar Hotel Klotild Palace luxusszállodával lép a piacra Budapesten, valamint hamarosan megnyitja első külföldi, négycsillagos szállodáját Bécsben.

 

A cégcsoport ifjúsági szálláshelyek és háromcsillagos hotelek nyitásával kezdte meg szállodaipari tevékenységét, majd a sikeres üzemeltetési tapasztalatoknak és a professzionális szakmai gárda kialakításának köszönhetően mára a magyar főváros egyik vezető szállodacsoportjává vált. A jövő évi fejlesztésekkel együtt a szállodacsoport portfóliója 17 egységre bővül.


BestofBudapest.com